Home > Behandelingen > Cryo therapie > Vetbevriezing

Vetbevriezing

Inhoud

Indien je een zwembandje hebt, dikke bovenbenen of vetrolletjes op plaatsen waar je kleding mooi aan zou moeten sluiten, dan wil je daar waarschijnlijk van af. Meer bewegen ? sporten ? en minder eten leidt tot afvallen, maar niet altijd op de plaatsen waar je dat zou willen. De vetrandjes blijven.

Vetbevriezing heeft nu juist als oplossing dat gericht op lichaamslocatie behandeld kan worden. Door op die lichaamslocaties je vetcellen te bevriezen worden op die lichaamslocaties de vetcellen op aan natuurlijke wijze afgevoerd door je lichaam.

Hoe effectief is cryolipolyse?

De behandeling is er op gericht je lichaam te “shapen”. Hardnekkig vet dat bijna niet weg te krijgen is wordt verwijderd. Na 2-3 maanden zijn de eerste resultaten zichtbaar.

Hoe wordt een behandeling cryolipolyse uitgevoerd?

Vetbevriezing van de buik
Vetbevriezing van de buik

Vooraf aan de behandeling wordt het gebied afgetekend waarna er gelsheets ter bescherming op het afgetekende lichaamsgebied aangebracht worden. Vervolgens zuigt de kop de huid vacuüm waarna de vetbevriezing begint. Na ca 40 pijnloze minuten vetbevriezing volgt nog een lichte massage.

Maak een afspraak