Home > Behandelingen > Huidtherapie > Microneedling behandeling

Microneedling behandeling

Inhoud

Waarom micro needling

Micro needling is een behandeling die de huid kan verbeteren. Het stimuleert collageen en elastine in de huid wat er weer voor zorgt dat de huid meer kan gaan stralen. Pigmentvlekken kunnen verminderen en littekens probeer je te verzachten. Ook kunnen fijne lijntjes minder diep worden. Na een aantal behandelingen wordt er geëvalueerd om te kijken of met deze behandelmethode voor jou het gewenste resultaat wordt behaald. Zo niet, dan wordt er gekeken naar eventuele andere behandelopties.

Hoe werkt micro needling?

Bij micro needling wordt er gewerkt met een pen met vibrerende kleine naaldjes. Deze naaldjes gaan in de huid. Hierdoor wordt het natuurlijke genezingsproces in gang gezet.

Wat is het resultaat na behandeling?

De huid kan roodheid vertonen, kleine puntbloedinkjes weergeven en schilfertjes. Dit zijn normale huidreacties. Zodra je de behandeladviezen voor thuis van je huidtherapeut opvolgt zal de huid weer mooi gaan herstellen.

Tips

De thuisbehandeling is van groot belang. Het is erg belangrijk om voor, tijdens en na het behandeltraject de adviezen van je huidtherapeut op te volgen. Hier horen ook thuisproducten bij. Deze zijn net zo belangrijk als de behandeling zelf. En pas op voor de zon! Laat je goed informeren door je huidtherapeut voorafgaand aan de behandeling tijdens het intakegesprek. 

Plan een intake

Gerelateerde behandelingen