Home > Over ons

Over ons

Op deze site hebben ruim 150 huidzorgklinieken zich verenigd om goed vindbaar te zijn. Dit zijn klinieken waarbij altijd huidtherapeuten werkzaam zijn en daardoor werken volgens de richtlijn “huidtherapeutisch methodisch handelen”. Alle huidtherapeuten zijn daarnaast geregistreerd in het Kwaliteits Register Paramedici. Hierdoor is er een garantie dat de huidtherapeuten en dus de hier samenwerkende klinieken up-to-date blijven.

Twee huidtherapeuten
Twee huidtherapeuten

Onderscheid door kwaliteit

Het voortdurende streven naar kwaliteitsverbetering, en zich daarop te onderscheiden, is een belangrijke reden van de huidzorgklinieken om via deze zoeksite samen te werken. U vindt op deze zoeksite daarom alleen maar huidzorgklinieken die alles professioneel geïmplementeerd hebben. Van opleiding en gebruik top-apparatuur – denk hierbij bijvoorbeeld aan laserapparatuur – tot klachtenprocedures.

Huidonderzoek met loep
Huidonderzoek met loep

Meer over HuidzorgZoeker

Het zenuwcentrum van HuidzorgZoeker bevindt zich in Den Bosch bij Novict BV. Novict BV., tevens leverancier van elektronische patiëntedossiers (EPD’s) voor huidzorgklinieken, voert het dagelijks beheer uit.

Bedrijf

HuidzorgZoeker.nl

Adres

Rietveldenweg 49G
5222 AP Den Bosch

Opgericht

2022