Home > Behandelingen > Botox en Fillers > Fillerbehandeling

Fillerbehandeling

Inhoud

Wat doet een fillerbehandeling?

Een fillerbehandeling is een cosmetische procedure waarbij injecteerbare stoffen (fillers) onder de huid worden ingebracht om rimpels te verminderen, volumeverlies aan te vullen, en gezichtscontouren te verbeteren.

Wat is het resultaat van een fillerbehandeling?

Na verloop van tijd kan het gezicht volume verliezen, wat leidt tot een ingevallen of uitgezakte uitstraling. Fillers kunnen volume toevoegen aan gebieden zoals de wangen, slapen en lippen.

Volumeverbetering lippen
Volumeverbetering lippen na een fillerbehandeling

Uit welke stoffen zijn fillers opgebouwd?
Fillers kunnen gemaakt zijn van verschillende stoffen, maar de meest voorkomende zijn hyaluronzuur, calciumhydroxylapatiet, en poly-L-melkzuur.

Kan een filler behandeling gecombineerd worden met een botox behandeling

Ja hoor, afhankelijk van de locatie op je lichaam en je specifieke wensen is dit een vrij normale aanpak. Over deze wijze van gecombineerde behandeling, lees hier verder.

Wat zijn de effecten van een fillerbehandeling?

Fillers zijn een populaire en effectieve manier om tekenen van veroudering te bestrijden en de gezichtscontouren te verbeteren, mits uitgevoerd door een gekwalificeerde professional. Hieronder geven we aan wat je kunt verwachten indien je een fillerbehandeling ondergaat.

  • Onmiddellijke resultaten: In tegenstelling tot sommige andere behandelingen, zijn de resultaten van fillers vaak onmiddellijk zichtbaar, hoewel het eindresultaat enkele dagen tot weken kan duren om volledig te ontwikkelen.
  • Tijdelijke effecten: De meeste fillers zijn tijdelijk en worden na verloop van tijd door het lichaam afgebroken. De duur van de effecten varieert, maar ligt meestal tussen de 6 maanden en 2 jaar, afhankelijk van het type filler en de behandelde locatie.
  • Natuurlijk ogende verbetering: Als ze correct worden toegepast, kunnen fillers een natuurlijk ogende verjonging en verbetering van de gezichtscontouren bieden.

Plan een intake