Home > Partners > BlooMEDical

BlooMEDical

Wij distribueren kwalitatief hoogwaardige medische en esthetische laser- & lichtapparatuur in de Benelux.

Logo BlooMedical partner van huidzorgzoeker

Neerloopweg 5 A1
4814 RS Breda

BlooMEDical Benelux BV is distributeur van kwalitatief hoogwaardige, medische en esthetische licht- en laserapparatuur in de Benelux. BlooMEDical staat in de markt bekend om haar hoge mate van service en het uitgebreide opleidingstraject dat iedere behandelaar doorloopt bij aankoop van een apparaat. Regelmatig worden er terugkom- en nascholingsdagen georganiseerd, zodat ervaring en kennis uitgewisseld wordt. Behandelaars kunnen, ook na de aankoop, bij vragen altijd terugvallen op de kennis en kunde van BlooMEDical’ s klinisch specialisten. Zo is jouw behandelaar/kliniek altijd op de hoogte van de laatste nieuwigheden en technieken!

Harmony XL PRO platform

Als alles perfect samenkomt, is dat Harmony

Harmony XL PRO is uniek en het meest uitgebreide behandelplatform voor licht- en laserbehandelingen. Met zijn modulaire ontwerp maakt het systeem gebruik van zo’n 10 verschillende technologieën, samengebracht in één apparaat. Het biedt krachtige, enkelvoudige of gecombineerde behandelopties waarmee snellere, langdurigere en natuurlijk ogende resultaten behaald worden, met minder behandelsessies en minimale hersteltijd. Dit bij meer dan 65 FDA goedgekeurde indicaties, met een bewezen veiligheid aangetoond in uitgebreide klinische studies.

De veelzijdigheid van het Harmony XL Pro platform maakt het geschikt voor de specifieke wensen van alle leeftijdscategorieën, kan gebruikt worden op zelfs de delicaatste lichaamszones en bij alle huidtypes. Contacteer dus snel jouw kliniek/behandelaar en vraag na wat de mogelijkheden zijn.

Soprano® ontharingslasers

Soprano® is een gevestigde naam in de wereld van de ontharingslasers. Het was het allereerste systeem waarbij de 3 belangrijkste golflengten, nodig om het meest efficiënt te ontharen, in één enkel handstuk simultaan werden gebruikt. Gecombineerd met Alma’s unieke behandelwijze ontstaat een snellere behandeling, nagenoeg pijnloze beleving en grotere efficiëntie. Het resultaat is een hypermoderne oplossing waarmee elk huidtype behandeld kan worden, ook gebruinde huiden, en waarbij ook in de zomer doorbehandeld kan worden, op een veilige manier (klinisch bewezen).

Deze bekroonde technologie wordt over de hele wereld gebruikt door professionals, en beschikt niet alleen over een CE maar ook een medisch keurmerk en is (werkelijk) FDA approved.
Wil jij ook haarvrij door het leven, er is vast een behandelaar/kliniek bij jou in de buurt.

Alma Lasers