Home > Partners > Dalton Medical

Dalton Medical

Wij leveren laser-platforms waarbij we "onze" klinieken opleiden in ons eigen trainingscentrum.

Logo van Dalton Medical partner van huidzorgzoeker

Innovatiepark 26-28
4906 AA Oosterhout

Samen succesvol!

Het succes van onze klanten is ook ons succes!
Daarom hechten wij bij Dalton Medical zeer veel waarde aan het intensief trainen van onze klanten. Alleen de combinatie van de beste apparatuur met goed getrainde gebruikers geeft garantie op succes!

Wij geven intensieve trainingen op locatie, workshops en na-trainingen in ons eigen Dalton- trainingscentrum. Ons motto “Samen succesvol” betekent dan ook dat we meer bieden dan alleen de beste apparatuur en producten. Dit zorgt voor tevreden klanten die weer heel veel tevreden cliënten/patiënten hebben.

Waar staat Dalton Medical bekend om?

Candela GentleMax/GentleLase

Wel eens van de GentleMax Pro (of GentleLase Pro-U) gehoord? Het succes van dit systeem is het resultaat van tientallen jaren ervaring en jarenlange intensieve training van onze gebruikers. Door het enorm hoge vermogen en de korte pulsen worden de beste resultaten behaald. Met de combi van Alexandriet en Nd:YAG kunnen alle haar- en huidtypen behandeld worden, dus ook de dunnere haren!

Fotona 4D (TimeWalker / Dynamis)

Ben je al bekend met de Fotona 4D? Een populaire behandeling die uitgevoerd wordt met de Fotona Timewalker of Fotona Dynamis. Het resultaat?…een prachtig verjongend, verstrakkend resultaat van het gezicht op een niet invasieve manier, dus zonder chirurgische ingreep. Ook Kim Kardashian gebruikt deze methode om er jonger uit te zien!

Nordlys platform systeem

De Nordlys is een zeer veelzijdige platform systeem voor zowel Laser- als IPL-behandelingen. Dit betekent dat er een zeer breed scala aan behandelingen gedaan kan worden met 1 enkel systeem. Denk hierbij aan het behandelen van bijvoorbeeld couperose, (been)vaatjes, (acné-) littekens, pigmentvlekken, ontharen en nog veel meer.

Naast de boven genoemde lasers hebben we een breed assortiment van lasers voor allerlei soorten behandelingen. Benieuwd naar meer informatie? Bezoek onze website of neem contact met ons op, en onze specialisten kunnen u er alles over vertellen!

resultaten laser-behandelingen