Home > Partners > Laservision

Laservision

Sinds 1990 zijn wij distributeur van lasers en andere hoogwaardige medische technologieën.

Logo van Laservision partner van huidzorgzoeker

De Grift 20
7711 EJ Nieuwleusen

Laservision Instruments B.V.

Méér dan lasers!

Sinds 1990 zijn wij distributeur van lasers en andere hoogwaardige medische technologieën. Het begon allemaal met oogheelkunde maar de technologische ontwikkelingen zorgden voor een verruiming van de toepassingsmogelijkheden en het uitbreiden van het assortiment.

Tegenwoordig doen wij zoveel méér dan laser

Laservision Instruments B.V. levert innovatieve (para)medische technologie en aanverwanten om met hoogwaardige kwaliteitsproducten onze klanten te helpen om de beste behandeling te kunnen verwezenlijken. Hierbij kiezen wij een leidende rol in veilig en juist gebruik van de (door ons) geleverde producten. Dit bereiken wij door continu onze producten, kennis, processen en diensten te evalueren en optimaliseren en door het leveren van uitmuntende ondersteuning aan onze klant

Laserveiligheid

Wij willen niet alleen leverancier zijn van hoogwaardige apparatuur, maar willen ook een partner zijn. Om ervoor te zorgen dat jij je kunt blijven ontwikkelen en op de hoogte kunt blijven van nieuwe technieken, apparatuur en regelgeving organiseren wij veel workshops en cursussen. Het werken met lasers en IPL-apparaten brengt risico’s met zich mee, als leverancier van deze apparatuur vinden wij dat we er (mede) verantwoordelijk voor zijn, dat jij hier veilig mee kunt werken. Zo heb je bijvoorbeeld de ééndaagse laserveiligheidscursus waarin wij jou alles over laserveiligheid leren.

Leasemogelijkheden

Mocht je nog niet klaar zijn voor een investering, maar wil je wel behandelen met één van onze apparaten, dan biedt huren een oplossing! Op deze manier hoef je de investering niet in één keer te doen, maar kun je het verspreiden over een aantal jaar. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Vul onze lease calculator in.

Wil je meer weten over ons assortiment, service of wil je gewoon even kennis maken? Neem contact met ons op en we vertellen je graag meer!

Waarom kiezen voor Laservision?

Laservision lasers

  • De nieuwste en beste apparatuur
  • Klinische ondersteuning op ieder moment
  • Trainingen en cursussen op maat
  • Een eigen serviceafdeling met de beste technici