Home > Partners > Skinadmin

Skinadmin

Huidzorgklinieken en huidzorgpraktijken die behandelresultaten willen volgen werken met programma Skinadmin. Meer...

logo van Skinadmin het elektronisch dossier voor huidzorgklinieken en huidzorgpraktijken

Rietveldenweg 49G
5222AP 's-Hertogenbosch

Skinadmin is het elektronisch dossier voor huidzorgklinieken en huidzorgpraktijken die u als cliënt optimaal willen behandelen. Dat merkt u als cliënt omdat uw behandelgegevens van behandelplan tot evaluatie vastgelegd worden. Regelmatig zal uw behandelaar de vorderingen met u bespreken aan de hand van behandelverslagen en foto’s die gemaakt zijn en in het dossier zijn opgeslagen. Dat geeft natuurlijk een goed gevoel.

Een elektronisch dossier
Daarom gebruiken de meeste huidzorgklinieken en praktijken Skinadmin. Skinadmin wordt vanwege de professionaliteit ook wel een EPD genoemd (een elektronisch patiënten dossier). Zo kan bijvoorbeeld uw behandelaar rechtstreeks communiceren met uw verwijzer als er van verwijzing sprake is.

Uw dossier is veilig!
Skinadmin wordt door klinieken gebruikt die zowel medische als cosmetische huidbehandelingen uitvoeren. Uw elektronisch dossier wordt veilig bewaard op twee grote computersystemen in twee datacenters in oost Nederland. Elke dag wordt er een backup gemaakt en uw kliniek werkt avg-proof. De maker van Skinadmin – Novict BV – is al jaren NEN 7510 gecertificeerd. De certificatie is van toepassing op medische gegevensverwerking zoals in ziekenhuizen.

De meeste huidzorgklinieken gebruiken Skinadmin
Met plezier en inhoudelijke kennis ondersteunen wij huidzorgklinieken met de beste programma-software zodat u als cliënt optimaal behandeld kunt worden. Niet voor niets gebruiken heel veel klinieken Skinadmin.