Home > Klinieken > Klinieken in Eindhoven > Laser ontharen in Eindhoven

Laser ontharen in Eindhoven

Op zoek naar een laserontharing in Eindhoven? HuidzorgZoeker helpt u graag bij het vinden van een kliniek die de laserbehandeling voor u kan uitvoeren. Klinieken die u vindt op HuidzorgZoeker voldoen aan minimale kwaliteitseisen. Zo zijn de behandelaars huidtherapeuten die in het Kwaliteitsregister Paramedici geregistreerd staan. Daarnaast wordt binnen de klinieken gewerkt met professionele apparatuur. Het samenspel tussen deskundigheid van de huidtherapeuten en de professionele apparatuur garandeert een optimale behandeling.

Bekijk hieronder het overzicht van klinieken in Eindhoven die voor u een laserbehandeling kunnen uitvoeren.

Derma Expert Clinic

Afstand 2.8 km
Hoogstraat 102
5615PS Eindhoven

Huidkliniek voor cosmetische en medische huid, haar en nagel behandelingen. Alle behandelingen zijn geschikt voor verschillende huidtype, kleur en problemen.

Kosten intake 35 euro bij meteen…

Basic Skincare

Afstand 4.3 km
Luchthavenweg 31
5657EA Eindhoven

Huidverzorgingskliniek met breed aanbod aan behandelingen op medische niveau. Laserbehandelingen, facials, massages, bodytreatments, huidverbetering en meer.

de kosten van een intake bedragen…

Studio Sense huidzorg

Afstand 7.4 km
Weverstraat 51A
5671BB Nuenen
Coagulatie behandeling • Definitief ontharen gelaat • Definitief ontharen lichaam • Elektrische epilatie • Laser ontharen • Medische peelings

Een intake is gratis en vrijblijvend

Huidtherapie Boxtel en Best, locatie Best

Afstand 9.5 km
Oirschotseweg 68
5684 NK BEST

Houd van je huid, is een oproep, een missie, de wens van de medisch opgeleide professionals van Huidtherapie Boxtel & Best.

Gratis intake.